RackBuddy Ram: Möbler som växer med ditt lilla barn!

På RackBuddy tror vi på att investera i hållbara lösningar, och vi säger inte bara det-vi menar det! Vi vet alla att det kräver både tid och pengar att inreda sitt hem så som man vill ha det; det är därför vi satsar på smarta, tidlösa möbler som står sig över tid. 

Barnrum blir enkelt med Frame Collection

Låt oss prata barnrum- ett litet utrymme som utvecklas lika snabbt som ditt lilla barn. Du vill inte investera i ett dyrt skrivbord för barn bara för att byta ut det när din 5-åring förvandlas till tonåring. Vår Frame-kollektion är ett utmärkt alternativ om du är ute efter sådant flexibilitet. Du kan skapa en unik förvaringslösning som är skräddarsydd efter ditt barns behov! Justera skrivbordets höjd för bästa komfort, lägg till en hängande stång på deras nivå för enkel tillgång till kläder och lägg till så många hyllor som behövs för leksaker och gosedjur.

Långsiktig kärlek: Möbler som växer med dem

Du måste tänka långsiktigt när du väljer möbler. Du köper inte bara ett skrivbord till ditt barn, du köper en kompanjon att ta med sig när det blir studenter och senare när de flyttar till en större plats. Att välja en tidlös design är något du vill ta hänsyn till. Trender kommer och går men om du väljer rätt förvaringslösning kommer du att kunna införliva den oavsett stil eller färgskala i ditt rum. Föreställ dig glädjen i att se din äldsta göra om sin barndoms garderob till en elegant bokhylla, genom att ersätta de hängande stängerna med vackra ekhyllor!

Asta, vår DIY-superstjärna
Som de säger, “en bild säger mer än tusen ord”. Så vi bjuder in dig att se vår lilla hjälpreda Asta montera sin nya RackBuddy-ram-helt själv 😉 Kolla in videon för hela DIY-äventyret!

På RackBuddy säljer vi inte bara möbler, vi skapar berättelser och minnen. Vår Frame Kollektion handlar inte bara om skrivbord- det handlar om att skapa utrymmen som växer med din familj.