Remee Jackman x RackBuddy - Copenhagen apartment edition

Ett nytt projekt

Vi har verkligen uppskattat våra tidigare samarbeten med Remee Jackman. Därför var vi inte sena på att hoppa på ett nytt projekt när den danska låtskrivaren, producenten och programledaren hade en ny utmaning åt oss. En som innebar att skapa en garderobslösning för ett unikt utrymme...

Remee Jackmans sovrum med snedtak kräver en unik lösning

Remee Jacksons sovrum med ett modulärt garderobssystem.

Han flyttade nyligen in i en gammal lägenhet i centrala Köpenhamn. Med dess charm följer också begränsingar. En äldre lägenhet är helt enkelt inte anpassa för moderna modulära lösningar. Tvärt om behöver förvaringen anpassas efter utrymmet.

Det är här RackBuddy kommer in i bilden. 

Vi har tillsammans med Remee designat en garderob som passar i hans sovrum. Detta var tredje gången som vi gjorde ett projekt ihop och vi kunde därför återanvända några av komponenterna från en av de tidigare lösningarna genom att integrera dem i den nya. Remee beskriver Rackbuddy som en leverantör av praktiska, kreativa och prisvärda lösningar som kan specialanpassas. Du hittar vår Walk-in Collection här

En stabil, praktisk och superflexibel skräddarsydd lösning från RackBuddy.

En stabil, praktisk och mycket flexibel skräddarsydd lösning.

En ny look

Våra tidigare samarbeten har resulterat i mörkare och mer maskulina lösningar. Den här gången ville han skapa något som kändes nytt och annorlunda. Resultatet blev en version av en specialanpassad walk-in-lösning i matt beige. En garderobslösning med olika sektioner som ger plats åt alla hans kläder. 

Skräddarsydd walk-in-garderob i järn med beigea klädgalgarWalk-in-garderob i beige med hängutrymme, byråer och hyllor i ek

Hängutrymme, byråer, hyllor - den här garderoben har allt!

En lösning som helt enkelt fungerar 

Under processen att skapa denna garderobslösning fick vi besöka Remees kontor WAO. Vi blev nyfikna och ville veta mer om namnvalet. Han berättade då att det är baserat på sensationen av ett WAO-ögonblick eller ett We-Are-One-ögonblick. Ett tillfälle när allt bara faller på plats. Du inser att allting är en del av något större och att det hela hänger ihop. Han fortsatte med att beskriva att detta fenomen kan uppstå när du hör en ny låt, ser ett framträdande eller i detta fall: när en garderob sömlöst blir en del av rummet. Du går in in rummet och utbrister något i stil med wow - det är ju så här det ska vara!

Remee Jackman visar upp sin garderob i sitt sovrumRemee Jackman är nöjd med den skräddarsydda lösningen från RackBuddy

WOW!

Skapa mer plats

Remee Jackman har en fråga som han applicerar på det mesta: hur kan vi maximera detta? Hur kan vi få ut det mesta av det livet som vi lever? Hur kan vi skapa mer fantastisk musik? Hur kan vi komma på nya otroliga idéer? Hur kan vi designa optimala förvaringslösningar som faktiskt fungerar? Genom att skapa en specialanpassad garderob åt Remee kunde vi maximalt nyttja hans på ett sätt som standardlösningar inte kunde göra. 

Remee Jackman designar en skräddarsydd garderob tillsammans med RackBuddy

Planera och skapa...

 Remee Jackmans walk-in-garderob från RackBuddy som optimalt utnyttjar hans utrymme

Slutresultatet!

Är du intresserad av att veta mer om hur processen när vi skapade denna specialanpassade lösning tillsammans med Remee Jackman såg ut och se slutresultatet från andra vinklar? Titta då på videoklippet här under.

Behöver du hjälp med att skapa din walk-in-closet? Boka ett möte med oss här, eller skicka ett mejl till info@rackbuddy.se.