RackBuddy X Gustav Ovland

Gustav Ovland från 'Husdrömmar' förälskade sig i en övergiven ruin utan väggar eller tak. Ruinerna var vad som återstod av en gammal stärkelsefabrik från 1800-talet.

LÖSNINGAR SOM BEVARAR FABRIKENS ARV

I Inredningsprogrammet "Husdrömmar" får man följa med och se hur Gustav förvandlar den gamla fabriksruinen till ett enastående vackert hem.

För att hjälpa Gustav inreda sitt drömhem så bistod vi med klädställningar som skräddarsytts efter husets hall. Här valde Gustav våra mörka rör och byråer med hyllor i rökt ek som kompletterar resten av husets inredning. De råa och industriella rören passar perfekt ihop med fabrikens arv och historia.

Gustav Orland Husdrömmar

Gustav Orland Husdrömmar

En av anledningarna till att Gustav valde RackBuddy var de många möjligheterna att kunna skräddarsy klädställningarna så att de passade till just hans hem. Med vårt designteam av experter så kan alla få hjälp att hitta individuella lösningar - oavsett som du har udda mått, snedtak eller trånga utrymmen. Vi ser till att du kan använda varje centimeter av ditt hem. 

Gustav Orland Husdrömmar

"Så många möjligheter och passar överallt"

Gustav Orland Husdrömmar

VILKEN KOLLEKTION VALDE GUSTAV?

RackBuddy skapades runt idén att en klädställning är en möbel som formar identiteten av ägarens hem. Därför är det viktigt för oss att inte bara erbjuda garderobslösningar som håller under lång tid utan att de också matchar din individuella stil och dina behov perfekt.

 För Gustav är det viktigt att inredningen passar till både husets historia och hans personliga stil. Varje möbel är utvald med omsorg för att smälta in i husets industriella men samtidigt naturliga look. Gustav Ovland Husdrömmar

Till sin skräddarsydda garderobslösning i hallen har Gustav därför valt att gå med en kombination av trä och järnrör – nämligen vår Dresser Collection. En kombination som passar perfekt till den upprustade stärkelsefabriken. Du kan se våra lösningar från The Dresser Collection här.

Om du, precis som Gustav, önskar att skräddarsy en lösning som passar till dina behov och ditt hem så är vårt designteam redo att hjälpa dig. Du kan kontakta oss på info@rackbuddy.se eller 010-7502624. Så hjälper vi dig med att förverkliga dina visioner om den perfekta förvaringslösningen.