Häng med Lovestick

Vi älskar att upptäcka nya sätt att använda RackBuddy’s lösningar på. Därför blev vi glada när trefaldiga Grammy-nominerade Mark Falgren, även känd som Lovestick, bjöd in oss till hans universum.

Mark Falgren är trummis i det danska bandet Lukas Graham som bildades 2011. Bandet, som började med att släppa hemgjorda videos på YouTube, fick internationell uppmärksamhet med låtarna "7 Years", "Love Someone" och "Mama Said". Förutom att vara en exceptionell trummis är han också en fantastisk DJ som verkligen vet hur man får igång en fest.

Under pandemin valde Lovestick att vara en del av ett roligt projekt med RackBuddy. Ett projekt där han kunde uttrycka sin kreativitet genom att dela med sig av vilka förvaringslösningar han använder sig av. Mark har trummat på diverse köksmaskiner ända sedan han var 5 år gammal. Därför kom det inte som en överraskning att få reda på att han hade arbetat på några nya låtar under tiden han suttit hemma. Om du är intresserad av att se hur trummisen gick till väga för att få utlopp för sin kreativitet för att maximalt utnyttja sitt sinne och utrymme, kolla då in videon här under. Vi hoppas att du tycker om den lika mycket som vi gör!

Vill du se mer? Scrolla ner för att se hela videon samt några exklusiva "behind the scenes".

​​RackBuddy blev medbjudna till en topphemlig plats där bandet brukar repetera.

Lovestick går in i karaktär för att lyckas med öppningsscenen i videon.

Lovestick roar sig i sin egna musikstudio under pandemin.

Get The Look
Alla förvaringslösningar behöver inte vara tråkiga! Du kan göra som Lovestick och maximera ditt utrymme med en RackBuddy-lösning för att ge ditt hem mer karaktär. The Walk-in som visas i videon är ett individuellt anpassat klädställ tillverkat av mörka vattenrör kombinerat med mörka hyllor i tall. Låt dig inspireras och designa ditt eget klädställ härdu kan även kontakta oss på info@rackbuddy.com