Få en rundvisning - Remee Jackman och Mathilde Gølher

RackBuddy överraskar igen med ett mycket spännande projekt i Remee Jackmans och Mathilde Gøhlers hus utanför Köpenhamn. Remee är en berömd musiker som producerat låtar du förmodligen hört spelas om och om igen, som "Superstar" av Jamelia eller "Keep This Fire Burning" av Robyn. Den före detta X-Factor-domaren, som också är känd för sitt engagemang i Köpenhamns nattliv, har nyligen öppnat en ny klubb vid namn Museo, där man kommer att kunna fira slutet på Covid-19-restriktionerna i Danmark.

Ett så hektiskt schema kräver ett organiserat sinne och det börjar med ett organiserat hem. Det är därför Mathilde och Remee bestämde sig för att integrera snygg förvaring i olika delar av huset som i sovrum, badrum, garderob med mera. Ta en titt på deras fantastiska hem och låt dig inspireras! 

Denna walk-in är den perfekta lösningen för ett litet sovrum, en garderob eller hallen. Hyllan består av två skenor och en trähylla i toppen och kan användas både för att hänga upp kläder och för att förvara skor och hattar eller för att visa upp vackra föremål. Lösningen gör att vilket rum som helst ser mindre tråkigt och mer spännande ut.

Den här lösningen är en ny version av vår traditionella Walk-in-kollektion. Järnskåpen ger lösningen en extra touch och är ett bra sätt att skapa lite mer karaktär i din inredningen. Med denna transparenta och lätta lösning vill RackBuddy skapa utrymme snarare än att ta upp utrymme. Det finns en mängd olika sätt att använda skåpen, du kan fylla dem med vinflaskor, prylar till hemmet eller till och med vintageböcker för att skapa en färgklick.Det danska paret skapade det perfekta gästrummet med klädhyllor från vår Dresser kollektion. Elementen i rökt ek ger gästerna en varm och välkomnande atmosfär och kompletterar resten av inredningen. Gästerna kan packa upp sina saker, hänga upp sina kläder och förvara resten på hyllorna eller i byråerna i ek.


Vi tänker alltid på RackBuddy som garderober, men våra rörlösningar är mycket mångsidiga och kan användas i flera rum och för olika ändamål. De mörka hyllorna och de mörka rören skapar en intressant kontrast till glaset och transparensen i badrummet.Dessa minimalistiska klädhyllor passar perfekt in i rummets estetik. Den ljusa färgpaletten och speglarna gör att påklädningsrummet ser större ut och skapar ett modernt och lyxigt utrymme. Det är den perfekta hyllan om du vill göra ett statement i din garderob, ditt sovrum eller din hall.
Den här lösningen är en ny version av vår traditionella Walk-in-kollektion. Järnskåpen ger lösningen en extra touch och är ett bra sätt att skapa lite mer karaktär i din inredningen. Med denna transparenta och lätta lösning vill RackBuddy skapa utrymme snarare än att ta upp utrymme. Det finns en mängd olika sätt att använda skåpen, du kan fylla dem med vinflaskor, prylar till hemmet eller till och med vintageböcker för att skapa en färgklick.

Om du tittar noga kommer du att upptäcka en ny RackBuddy-kollektion, så håll utkik efter mer information!

Är du nyfiken på hur Remee Jackmans hem ser ut? Kolla in den här videon.

Så här kan du återskapa stilen i ditt eget hem:
- Walk-In 1 Row garderobssystem  (specialanpassat med en topphylla)
- Cabinet Collection (kommer snart)
- Walk-In med byrå i rökt ek
- RackBuddy Mary  


Vill du vara kreativ och utforma din egen förvaringslösning? Kontakta oss på info@rackbuddy.se så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar.