Walk-in-closet, vinkällare och skafferi

Element som går som en röd tråd i hela hemmet.

Här i den nyrenoverade bostaden har en av våra kunder fått användning för flera olika förvaringslösningar från RackBuddy. Genom att placera lösningarna i minimalistisk och industriell design från RackBuddy i olika rum skapas en sammanhängande känsla i inredningen.

I garderoben har man valt en walk-in-closet som ger mycket plats för upphängning av kläder och förvaring av skor. I vinkällaren har man skapat vinförvaring av vattenrör som skapar en unik och gedigen lösning för vinflaskorna. I entrén har man valt en klädställning som får ordning på alla ytterplagg och hyllor i skafferiet för alla torrvaror, köksmaskiner och kokböcker. Det finns användning för våra förvaringslösningar i hemmets alla rum där bara fantasin sätter gränserna!

Låt dig inspireras av hur du hade kunnat få användning av våra olika förvaringslösningar genom att titta på hur den här kunden har gjort.

Walk-in closet lavet med mørke vandrør og træhylder

På det väggmonterade klädstället finns gott om plats för upphängning av kläder och hyllor till förvaring av skor.

Walk-in med ophæng til tøj og sko

Walk-in closet med ophæng i mørke vandrør

Våra hyllor kan även med fördel användas som nattduksbord. Det skapar en luftig känsla och frigör golvutrymme.

Natbord i mørke jernrør og træ

I vinkällaren har kunden valt att montera rör på väggen för skapa förvaring till sina  vinflaskor. Det ger utrymmet ett modernt och coolt intryck som sticker ut från mängden. 

I det här fallet ville kunden ha ett mer rustikt utseende och har därför låtit slipa bort en del av beläggningen på rören för att ge rören ett rostigt utseende.

Ophæng i sorte jernrør til opbevaring af vin

Vinkælder med ophæng til flasker i mørke jernrør

Close-up af vinhylder i mørke vandrør

I skafferiet har man monterat hyllor med extra starka hyllkonsoler. Detta gör det möjligt att inte bara förvara alla torrvaror utan även köksmaskiner och kokböcker.

Spisekammer til tørvarer med speciallavede hylder i mørke jernrør og træ

Spisekammer med stærke hylder i mørke vandrør og træ

I entrén finns en väggmonterad klädställning med klädstång för att hänga upp kläder och trähylla för att ställa skor. Använd våra moderna förvaringslösningar för att ge ett städat och organiserat intryck för dem som kliver in genom ytterdörren. 

Vægmonteret tøjstativ til entré i mørke jernrør

Vægmonteret tøjstativ i mørke vandrør og med træhylde