En lägenhet, tre lösningar

Behöver du flera olika förvaringslösningar eller vill du att samma röda tråd ska löpa genom stilen i ditt hem?

Här kan du få lite inspiration från en av våra kunder som valt tre olika praktiska och stilrena förvaringslösningar från RackBuddy till sin lägenhet. Genom att använda samma typ av design i alla rum av hemmet känns inredningen med ens genomtänkt. Både vardagsrummet och sovrummet har fått en modern look med hyllor, upphängning till lampor, nattduksbord och en stor garderobslösning med både hyllor och klädstänger.

Den minimalistiska designen av "John"-hyllan skapar en rå och industriell look samtidigt som den skapar öppna förvaringsmöjligheter för saker som böcker, tavlor, växter och andra prydnadsföremål som du vill visa upp.

Hylder til væg i sorte jernrør og træ

Close-up af væghængte hylder i mørke vandrør og mørkt træ

I sovrummet har man valt att sätta upp rör som sticker ut från väggen för att vira runt sladden till hängande glödlampor som sänglampor. Här har man också satt upp hyllor på väggen som alternativa nattduksbord. Kombinationen ger ett sammanhängande intryck och en design som både skapar lugn atmosfär och frigör utrymme.

Ophæng i jern til sengelampe og et sengebord i mørke vandrør og træ

Kunden har valt en garderobslösning med tre sektioner som både har fyra stycken hyllor och klädstänger att hänga galgar eller krokar. Dessutom har man valt att lägga till en extra trähylla överst på garderobslösningen för att maximera förvaringen av kläder, skor, korgar med accessoarer, etc.

Garderobeløsning med hæng og hylder i mørke vandrør og træ

Garderobe i sorte jernrør og træhylder

Garderobe med ophæng og hylder

Close-up af garderobe i mørke jernrør og træhylder

Close-up af hæng og hylde i mørke vandrør og mørkt træ

Close-up af garderobeløsning i sorte jernrør og træhylder