RackBuddy x InPrivate Studio POP-UP

In Private Studio POP-UP x RackBuddy

 

Den Berlinbaserade varumärket IN PRIVATE STUDIO skapade en pop-up-butik där de visade upp sin kollektion på RackBuddy Frame Pablo-ställningar. En perfekt passform för den grunge-inspirerade och djärva Berlin-modescenen.

Märket grundades 2019 av den tidigare modebloggaren och mode- och gästproducenten för "Germany's Next Topmodel", Michael Späth. Han hämtar inspiration från popkulturen och formar idéer från musiktexter, dokumentärer och konserter. Hela tanken med varumärket är att ta ett steg tillbaka. Till mindre grupper, nära vänner, att inte dela allt med världen. Det handlar om brustna hjärtan, att jaga mål och pressa gränserna. Det unga varumärket består av olika begränsade unisex-artiklar och är alla tillverkade av hållbar ekologisk bomull. Deras produktion är baserad på standard 100 av Oekotex®, vilket är både miljövänligt och av hög kvalitet.

Varumärket har exponerats på kändisar som Gigi Hadid, Bill och Tom Kaulitz, Riccardo Simonetti och Nikeata Thompson.

 

Bildkrediter: Projektbilder IN PRIVATE Studio Pop-UP Store-öppning HUR FRAME OCH KOLLEKTIONEN VAR EN PERFEKT MATCH

Vi ville säkerställa att klädställningarna och kollektionen var en perfekt match när det gäller stil och utseende. Frame Pablo är en minimalistisk men slående klädställning med en hylla i betonglook och en vacker geometrisk ram. Den låter kläderna vara i fokus samtidigt som den är en uttalande möbel med en rå och modern framtoning. En idealisk lösning för de många exklusiva plaggen från den nya kollektionen. Hyllorna på botten användes för att visa upp affischer, hattar och andra accessoarer för att komplettera utseendet.

.

Bildkrediter: Projektbilder IN PRIVATE Studio Pop-UP Store-öppning

Se mer av våra Frame-ställningar här.

Vill du ha vår hjälp för att skapa precis rätt utseende för dig?

Kontakta oss på info@rackbuddy.com, vi är redo att hitta den perfekta lösningen för dig.