Marathon Sport

Med klädställ av vattenrör kan du enkelt och snabbt skilja din butik från dina konkurrenter!

Marathon Sport är namnet på en dansk löpkedjebutik som är känd för att i princip ha allt du behöver för att springa! I de två butikerna, som ligger i Østerbro respektive Vesterbro i Köpenhamn, hittar du inte bara allt du behöver för att leva ut din passion för löpning, du hittar också två väldigt coola butiker inredda med många klädställ och hyllor från RackBuddy.

Jacob Ibing, ägaren till de två butikerna, ville bygga två coola butiker med inredning som skiljer sig från hur sportbutiker normalt är inredda. Med andra ord ville han gå i en helt ny riktning.

För att hitta en funktionell och solid inredning som samtidigt skulle vara cool och annorlunda kom han över RackBuddy. Med tanke på RackBuddy började han mäta butikerna och designade dem så att de kunde utrustas med klädställ och hyllor från RackBuddy.

Jacob Ibing bestämde sig för att köpa vår RackBuddy Joey för väggarna. De kräver inte mycket utrymme och lämnar mycket utrymme på golvet. Dessutom bestämde han sig för att förse butikerna med Rackbuddy John-hyllor, som rekommenderas för att visa upp skor, väskor och kepsar. Slutligen möblerade han butikerna med ett gäng av våra RackBuddy Pin-skenor som inte tar upp något utrymme.

De två sportbutikerna har utrustats med våra produkter i våra standardmått. Det betyder att det inte har varit nödvändigt att anpassa någonting till butikerna alls. Tvärtom beställde Jacob Ibing enkelt produkterna direkt från vår webbshop och fick dem levererade inom en vecka.

Om du funderar på att inreda en butik eller ett showroom så snabbt och enkelt som möjligt, ta en titt på vår webbshop och bli inspirerad av alla våra produkter.

Titta på bilderna nedan och se hur butikerna blev, och om du råkar vara i Köpenhamn, gör dig själv en tjänst och kolla in butikerna. De ligger alldeles intill sjöarna:

Marathon Sport Østerbro
Østerbrogade 19
2100 København Ø

Marathon Sport Vesterbro
Åboulevard 1
1635 København V

Shelves and racks - Marathon Sport & RackbuddyClothing rack -  Rackbuddyshop - Marathon Sport & RackBuddyShelves and waterpipes - RackBuddy