Makeover med RackBuddy Elements Collection & Hairdresser Klippestuen One

Ge din salong eller butik den makeover den förtjänar med vår Elements Collection!

Vi vill visa dig hur RackBuddy Elements Collection kan förvandla din interiör med bara några få steg.

Tillsammans med Klippestuen One och CMS Paint Service har vi gett frisörstudion Klippestuen One en makeover! För att de skulle kunna presentera hårvården som den förtjänar kom vi gemensamt överens om att bli av med det gamla, dammiga hyllsystemet och installerade en ny lösning - och lyckades till och med ge väggen lite ny färg tack vare Christian från CMS.

För den sista väggen använde vi en kombination av våra järnstänger och mörka tallhyllor i olika storlekar, allt från Elements Collection. Vi bestämde oss för att mixa och matcha olika bredder för att göra den mer mångsidig och intressant. Produktplaceringen har blivit mycket mer spännande.

När det behövs kan hyllorna enkelt placeras om i olika höjder för att ändra interiören inom några minuter - tack vare vårt modulära garderobssystem från RackBuddy Elements Collection.

Se själv hur enkelt det är installerat i vår video:

Här är ett före och efterbild- skillnaden är enorm! Vi hoppas att du är lika förvånad som vi är!

Före:

Efter:

Betonglookfärgen från Detale CPH (fd KABE CPH) kan köpas i Danmark via webshopen Farvetspartel.

Vad tycker du om slutresultatet? Låt oss veta via info@rackbuddy.se eller meddela oss om du också funderar på att installera vårt modulära hyllsystem i din salong eller butik!