Design By Sella

När Elegans Möter Funktionalitet: Ett Fallstudie från Design by Sella

Inom världen av inredningsarkitektur finns ett namn som utmärker sig för sin förmåga att skapa tidlösa och funktionella utrymmen - Design by Sella. Genom åren har de levererat exceptionella designlösningar, och vi är glada att dela de lösningar de har skapat med hjälp av RackBuddy's produkter!

 

Om Sella Interiors

Design by Sella är en fullserviceinredningsfirma baserad i Cleveland, med fokus på inredningsarkitektur, specialtillverkade möbler och projektledning. De samarbetar nära med arkitekter, byggare, möbeltillverkare och hantverkare för att skapa tidlösa, funktionella och kuraterade interiörer. Med en djup förståelse för byggprocessen säkerställer de utförandet av varje detalj, uppfyller ekonomiska mål och specifika behov för sina kunder.

RackBuddy x Design by Sella

Design by Sella och RackBuddy delar många av samma egenskaper och värderingar. Båda företagen brinner för innovation och att skapa tidlösa designer samt tjänster som tillgodoser olika behov inom inredningsvärlden. Sella Interiors har till exempel integrerat flera av RackBuddys produkter på ett innovativt sätt i sina designprojekt. Detta inkluderar användningen av takhängda klädställningar i vattenrör, montering av 2x Jolene på väggen för att förvara ritningar, implementering av ett ställsystem med hyllor, användning av klädhakar för vägghängning för att visa färgprover och integrering av ett walk-in-system med skåphyllor som ger en rå och industriell estetik till deras inredning. På detta sätt har Design by Sella utnyttjat RackBuddys produkter på ett kreativt och anpassat sätt för att möta deras specifika behov.

Ta nästa steg mot unik inredning

Inspireras av Design by Sella och deras framgångsrika användning av RackBuddys produkter. Oavsett om du överväger att renovera ditt hem, ditt företag eller en offentlig plats är detta samarbete ett levande bevis på hur smarta designbeslut kan förvandla din omgivning.

Se fler bilder från samarbetet: