På denna sida hittar du massor av inspiration på hur du kan inreda en restaurang eller ett café där du vill skapa en cool och industriell känsla. Vi har samlat inspirerande bilder från några av våra tidigare projekt där vi har designat förvaringslösningar till caféer och restauranger. Vår förhoppning är att du ska känna dig inspirerad och få idéer på hur du kan använda våra produkter i din restauranginredning efter att ha tagit del av innehållet. 

Inspiration till din restauranginredning

Letar du efter någonting som kan ge nytt liv åt din restaurang? Något som kommer ge dina kunder en unik och minnesvärd upplevelse? Alla våra förvaringslösningar förstärker en cool och stilren och avskalad image. Välj mellan produkterna i vår Original Collection som kommer att ge ett opolerat och industriellt intryck och vår Frame Collection som bidrar till en minimalistisk och skandinavisk inredning. 

 

Vi på RackBuddy vill gärna hjälpa dig med inredningen till din restaurang och skapa en inbjudande och smakfull miljö som du kan välkomna dina gäster till. Kolla in några av våra lösningar för att få idéer till vilken inredning som skulle passa för din restaurang. 

Kapphängare till entrén

För att dina restauranggäster ska ha någonstans att hänga av sig sina ytterkläder på innan de sätter sig till bords behöver du en eller flera klädställningar. Hos oss hittar du ett brett utbud av klädställningar som passar i en restaurang, bar eller ett café. Välj till exempel mellan fristående klädställningar och väggmonterade klädställningar utefter vad som passar bäst in i din restauranginredning. 

Dekorera din restaurang med vackert porslin, delikatesser eller andra coola föremål

När du inreder din restaurang kan du ta hjälp av våra vackra hyllsystem eller trähyllor för att göra inredningen mer personlig. Med dessa kan du fylla en hel vägg med glas, vinflaskor, köksredskap eller andra föremål som ni faktiskt använder. Våra hyllor ger inte bara restaurangen en vackrare inredning utan skapar också mer förvaringsplats. De passar såklart lika bra in på ett café där du kan ha växter, sällskapsspel och tekoppar för att göra lokalen mysigare. 

Använd belysning för att skapa rätt stämning i restaurangen 

Det är inte bara möbler och dekorationer som skapar en mysig och behaglig känsla i restaurangen utan belysningen spelar också en stor roll. På våra takhängda stänger kan du enkelt vira ljusslingor för att skapa en belysning som inte är för stark men som samtidigt ger tillräckligt med ljus för restauranggästerna. Den industriella stilen passar lika bra som en del av barinredningen. 

Behöver du en skräddarsydd lösning?

Vi på RackBuddy hjälper dig gärna att skapa en inredning som är speciellt anpassad till din restaurang. Om du har en specifik idé på hur du vill inreda utrymmet med våra produktlösningar kan du boka ett gratis design-möte med oss idag. Vi tar fram ett förslag på en lösning till din restauranginredning och ritar upp en 3D-skiss. Vi anpassar allt efter lokalens mått och tillsammans inreder vi din restaurang helt efter dina önskemål!

Designa din restaurang med RackBuddy

Hos RackBuddy hittar du allt som du behöver för att skapa en ultimat restauranginredning. Våra lösningar uppfyller de praktiska behoven samtidigt som de adderar till restaurangens dekor. Vi designar och tillverkar förvaringslösningar av vattenrör, metall och trä och erbjuder ett brett utbud av både färdiga och skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och din restaurang. 

 

Boka ett förutsättningslöst möte eller kom i kontakt med oss på info@rackbuddy.se eller på 010-750 26 24.