Do it yourself

Designa din egna klädställning

Bli kreativ och designa din egen unika lösning

Do it yourself

Designa din egna klädställning

Bli kreativ och designa din egen unika lösning

Med RackBuddy har du möjlighet att designa din egen unika klädställning! Vi vill hjälpa dig att skapa möbler som är unika för dig och som uttrycker din identitet. Därför kan du anpassa våra modeller precis som du vill. Om du har en bra idé kan du också designa något helt nytt - den är bara fantasin som sätter gränserna!

Du kan skräddarsy våra original klädställningar

Designa själv

Låt oss hjälpa dig att designa din egen unika lösning. Följ guiden nedan.

Kom igång

Använd existerande

Om du har ett öga på en av våra befintliga modeller som bara behöver några mindre anpassningar- kan vi det också!

Kontakta oss

Få personlig hjälp

Boka ett designmöte och få hjälp med att utforma din helt nya garderob eller förvaringslösning för hemmet.

Gå till bokning

1. Design

Gör en ritning av den klädställning du vill ha. Detta hjälper oss att förstå, exakt vad du föreställer dig

Inkludera exakta mätningar (använd alltid externa mått)

Skicka din ritning till info@rackbuddy.se. Vi kommer tillbaka till dig så snabbt som möjligt med ett pris och vid behov mindre ändringar.

2. Leverans

Så snart du har gjort din beställning börjar vi producera den.

Det tar cirka 7-10 arbetsdagar att producera skräddarsydda klädställningar, beroende på hur stor och komplicerad klädställningen är. Du kommer att få ett e-postmeddelande med spårningsinformation så snart den lämnar vårt lager.

Slutprodukten kommer att levereras i flera delar till ditt hem, så att paketet är så litet som möjligt.

3. Montering

Om din DIY-lösning skiljer sig mycket från våra standardmodeller får du en ritning från oss som visar vilka delar som ska vara var. Detta hjälper dig att få en översikt innan du påbörjar monteringen.

Beroende på komplexiteten och storleken på din anpassade lösning, rekommenderar vi att du får hjälp av en vän.

"Style and make it yours"

Design. Build.

Make it yours.

Specialdesignade klädställningar, produceras och skickas från oss inom inom 7-12 arbetsdagar!

DIY - Designa den själv

Är du en kreativ person, vill du lägga till en personlig touch i din garderob eller har du bara svårt att hitta rätt lösning för ditt hem? Vi är redo att hjälpa dig att designa din egna lösning.

Med RackBuddy får du professionell vägledning och konsultation angående de frågor du kan ha om din nya garderobslösning. Vi ser till att du utnyttjar utrymmet i ditt hem till fullo och allt görs i rätt mått.

En funktionell och långvarig garderob är en viktig del i varje interiör, därför prioriterar vi alltid kvaliteten på våra produkter och vi ser till att alla våra material är noggrant utvalda!

Alla "Design yourself" -lösningar tillverkas i fasta vattenrör i svart- och galvaniserade rör som tål mycket vikt.

Vi har redan designat ett brett utbud av klädhängare och utfört interiörprojekt med specialgjorda ställ som du kan bli inspirerad av här.

"Design it yourself" är för dig som har en idé eller ett projekt som sticker ut från det vanliga. Med vår DIY behöver du inte söka efter material, verktyg eller andra lösningar för att kunna lösa uppgiften. Vi tar hand om det åt dig!

Några frågor?

Här är några av våra vanligaste frågorna

Vi försöker leverera inom 5-9 arbetsdagar. För anpassade klädställningar är leveranstiden 7-12 arbetsdagar. Vi skickar dock vanligtvis tidigare än beräknat beroende på hur mycket vi har att göra.
Om du inte kan rita själv är vi redo att hjälpa dig via email eller telefon. Berätta bara om din idé på info@rackbuddy.se och vårt kundserviceteam hjälper dig vidare.
Våra rack kan bära en vikt på mer än 100 kg eftersom de är gjorda av robusta järnrör. Det är dock viktigt att alla skenor som monteras på väggen eller i taket fästs med rätt pluggar och skruvar. Var uppmärksam på att skruvarna skruvas direkt i stenen och inte mellanrummen.
Du behöver inga verktyg för att montera din klädställning. Det är dock alltid en bra idé att be om en hjälpande hand om du har att göra med större lösningar
Answer!

Något annat du behöver veta?
Skriv till oss