TIDIG TILLGÅNG MED 20 % RABATT PÅ

Cabinet Collection

TIDIG TILLGÅNG MED 20 % RABATT PÅ

Cabinet Collection

Hållbara lösningar i

Material från industrin

De industriella stålskåpen har en enkel design av rå natur med referenser till industri och arkitektur, där sträckmetall ofta är ett föredraget material både när det gäller estetik och funktionalitet.

Det tillverkas inte bara för att användas inom arkitektur, dekoration och design, utan används också i stor utsträckning inom industrin för avskärmning, räcken, filtrering eller som en halkfri yta på ramper, trappor och gångvägar. 

Genom att ta in material som ursprungligen är avsett för industriellt bruk i ditt hem, har skapat en unik lösning i extremt hållbara material som är gjorda för att hålla länge.

Vi har tagit robusta material och gjort till en lätt och elegant lösning för att skapa en evig och alltid lika aktuell design.

Vi har tagit robusta material och gjort till en lätt och elegant lösning för att skapa en evig och alltid lika aktuell design.

En lösning för alla behov att

Skapa utrymme

Vi strävar efter att få ut det mesta av varje utrymme vid varje tillfälle. Vi vågar optimera och frigöra utrymme där andra inte kan.

Vi har skapat ett alternativ för varje behov, oavsett om du behöver en lösning för din walk-in-garderob, ditt vardagsrum, ditt hemmakontor eller din hall.

Våra skåp ger garderoben ett nytt uttryck, och kompletterar industriell stil eller kontrasterar mot skandinavisk minimalism. Skåpen levereras också som separata möbler med ben som är lätta att flytta runt om dina behov, ditt utrymme eller din inredning förändras. 

En unik design som skapar utrymme och möjligheter i ditt hem.

En unik design som skapar utrymme och möjligheter i ditt hem.

VANLIGA FRÅGOR

Early Access SE
Tidig tillgång börjar den 23/2 kl. 10:00 och gäller till den 27/2 kl. 10:00. Vi värdesätter våra lojala medlemmar som prenumererar på vårt nyhetsbrev och därför vill vi erbjuda dig exklusiv tillgång till vår senaste kollektion, så att du kan lägga vantarna på kollektionen före alla andra.

20 % rabatt SE
Under introduktionsperioden erbjuder vi 20 % på hela Cabinet Collection till dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Om du ännu inte prenumererar på vårt nyhetsbrev kan du registrera dig och få din rabattkod under kampanjperioden. Du får då ett e-postmeddelande med rabattkoden, som du använder i kassan.

Villkor

Observera att rabattkoden endast gäller för vår nya Cabinet Collection, och att både koden och sidan inte är aktiva förrän tidig tillgång startar den 23/2 kl. 10:00. Tidig tillgång gäller till och med den 27/2. Rabattkoden är giltig till och med den 31/3.