The New Moon Club

 

Silvervattenrör på The New Moon Club i Tyskland

Vi har hjälpt The New Moon Club i Leipzig, Tyskland, med en lösning för deras nyligen öppnade studio. De ville ha en lösning som passar deras lugna och kreativa universum, så studion återspeglar deras stil och inspirerande miljö.

 

New Moon Club entre

The New Moon Club X RackBuddy

Om studion

The New Moon Club samlar unga kvinnor och deras individuella passionprojekt, inklusive naturlig kosmetika, aromaterapi, spiritualitet, recept, mindfulness, stil och dekoration. Kvinnorna skriver om sin passion, som är drivkraften bakom studion. Studion ska vara en inspirerande miljö som skapar ramen för kvinnornas passionprojekt och arbete. Deras främsta mål är att inspirera, motivera och få sina följare att känna sig inspirerade av de många teman och projekt de skriver om.

Med en ljus studio med råa, industriella detaljer var det viktigt att ha detaljer som skapar en välkomnande och bekväm atmosfär i studion, vilket återspeglar The New Moon Clubs identitet och vision.

 

 

RackBuddy X The New Moon Club

RackBuddy X The New Moon Club

Om lösningen

Vi skapade en lösning baserad på vår senaste kollektion, The Walk-In Collection. Lösningen är gjord med våra silvervattenrör och ljusa furuhyllor, vilket ger en bra kontrast till studions övriga inredning och den atmosfär du upplever när du besöker studion. De ljusa trähyllorna i furu är perfekta för att visa upp favoritobjekt i studion, och de många växterna har fått en plats på hyllorna och runt omkring. Sammantaget skapar det en varm och välkomnande atmosfär i den nya studion som passar perfekt för The New Moon Club.

RackBuddy X The New Moon Club

 

Vår Wild Bill Elliot-ställning har också hittat sin plats i studion och visas här med våra små krokar, kreativt använda för blomsterdekorationer.

Önskar du vår hjälp med att skapa dina egna garderobsönskemål?

Kontakta oss på info@rackbuddy.com, vi är redo att hjälpa dig så att vi tillsammans kan hitta den perfekta lösningen för dig

RackBuddy X The New Moon Club