Klippesmeden

För in New York i din butik genom att använda vattenrör!

I Esbjerg, Danmarks femte största stad och faktiskt också hemstaden för RackBuddys två grundare, Lasse och Martin, hittar du en av de coolaste och mest kantiga barberarsalongerna.

Namnet på barberarsalongen är Klippesmeden, som nyligen renoverades. RackBuddy har varit ansvarig för att anpassa det mesta av interiören med fokus på att göra den så cool, kantig och industriell som möjligt samtidigt som man håller fokus på hög kvalitet och funktionalitet. med en touch av New York och också att föra in en New York-vibe i butiken!

Anpassade hyllor Klippesmeden har inretts med flera anpassade stativ från RackBuddy tillverkade av vattenrör och hyllor i furu samt ek, där butiken har valt att placera RackBuddy i råa vattenrör och trähyllor, där salongen har sitt urval av olika hårvårdsprodukter utställda. Klippesmeden har produkterna ordnade i färgordning, vilket ger ett inbjudande och överskådligt intryck av produkterna.

Klippesmeden - Rackbuddy customized rack

Klippesmeden - Rackbuddy dyi shelf

Praktiska hyllor i furu och ek
Under speglarna har Klippesmeden valt RackBuddy John-hyllor i mörkt trä och svarta beslag i vattenrör, så kunden enkelt kan lägga sin kaffe eller ha sin telefon eller en hög med tidningar placerad framför sig. Dessutom hittar du flera RackBuddy-trähyllor med silverstöd för att placera hårvårdsprodukterna.

Klippesmeden - Rackbuddy John shelf

Klippesmeden - RackBuddy John shelf

Klippesmeden - Rackbuddy Shelf

Stativer monterade i taket
I taket hittar du flera RackBuddy Joey-stativer monterade som har stylats med hängande ljuslampor, men också växter i fina krukor hänger från stativen. Detta skapar en atmosfär av 'hygge'.

Klippesmeden - RackBuddy Joey ceiling

Klippesmeden - RackBuddy Joey ceiling

Hållbara disk

Den snygga disken är klädd med hållbara träpaneler från WoodUpp, vilket passar perfekt in i salongens övriga genomtänkta stil med väggar av New York-loftets tegelstenar och ett tak gjort av gamla träplankor.Klippesmeden - RackBuddy & WoodUpp

Glasvägg som rumdelare
För att dela upp salongen i två avdelningar - en för klippning, färgning och rakning - och en för hårtvätt - har salongen valt en mycket cool och stilren glasdörr från GlassMate. Inte bara bidrar glasväggen till en mycket cool och industriell look - glasväggen förenar också de två rummen på ett vackert sätt. Slutligen är glasväggen ett bra sätt att dela upp två rum samtidigt som ljuset får komma in.

Klippesmeden - RackBuddy & GlassMate

 

Med andra ord, när du kommer in i Klippesmeden kommer du att upptäcka en helt cool och annorlunda barbershop i en sann New York-stil!

Om du råkar befinna dig i Esbjerg och behöver en ny klippning, bör du definitivt besöka Klippesmeden.

 

Klippesmeden
Tarp Byvej 56
6715 Esbjerg
Denmark