Är du det största sneakerhuvudet som kontrollerar de kommande många utgåvorna? Eller har du snart slut på utrymme för de många stiletterna? Oavsett vilken typ du kan relatera till, är du inbjuden till The Shoe Collector. Här visas de många skorna och ger personligheten till garderoben, med den öppna lösningen.
Här hittar du inspiration för hur du kan visa och förvara dina skor på ett vackert och praktiskt sätt som smälter in i resten av inredningen och stilen i hemmet.

Vad skulle du använda de många hyllorna till?

Denna omfattande garderob är baserad på vår Walk-In-kollektion och är anpassad till exakt de önskemål och mål som ägaren har. De öppna lösningarna visar på bästa sätt de många skorna och ägarens stora passion: skor - i alla dess former. Det finns plats för lägenheten, den långa, det praktiska och festen.
Garderoben ger både en överblick och verkar exklusiv i blandningen av silverjärnrör och trähyllor.
De ljusa, naturliga elementen matchar de mer råa järnrören perfekt, och den rosa väggen skapar en fin kontrast till lösningens ljusuttryck.

I många hem prioriteras garderoben mer och mer, och många väljer en skräddarsydd lösning som passar rummets storlek och därmed lyckas utnyttja alla kvadratmeter i rummet. De många hyllorna i lösningar bidrar inte bara som en vacker, estetisk lösning utan ger många möjligheter att lagra de många skorna.
Ägaren har en mycket tydlig översikt över de många skorna och istället för att gömma bort dem får de visas.

Kombinationen av trä- och järnrör ger den råa, skandinaviska stilen som kännetecknar många hem. Både hyllor och galgar ger gott om möjligheter att få ut det mesta av din garderob. Lägg till galgar som passar rummet och garderobslösningen. Här har ägaren valt att använda våra RackBuddy-hängare, som finns i flera vackra färger.