Hangin' With Brachér

Hangin' with..... Martin Brachér

Nyligen började vi skapa en serie korta klipp som introducerar inspirerande personligheter som använder RackBuddy. Hitta alla #RackBuddyHanginWith-videor här.

Nästa inspirerande personlighet vi vill presentera för dig är den danska konstnären Martin Brachér. Hans färgglada målningar som ska "få människor att drömma" dekorerar hem över hela Danmark - och han vill inte stanna där. Kolla in videon nedan för att lära känna Brachér.

 

Martin Brachér brukade vara anställd i den danska militären och började måla för att slappna av när hans trupp förberedde sig för ett uppdrag till Mali. Uppdraget avbröts, vilket han tog som ett tecken på att det var dags för honom att gå en ny väg: han valde att bli konstnär.

Martin Brachér - Danish artist

Få ditt egna unika konstverk från Brachér

Våra klädhängare är gjorda för att bidra till en personlig och unik inredning av din lägenhet - lika mycket som vacker konst. Så varför inte kombinera de två? Några av Martins målningar har redan hängt i vårt showroom på Frederiksberg, liksom hos vår granne Café Gæst. Eftersom vi älskar kombinationen mellan vår industriella och minimalistiska design med Martins färgglada konstverk, tyckte vi att det kunde vara kul att låta honom måla en av våra klädställningar.

Giveaway - win a unique RackBuddy x Martin Brachér clothes rack

Martin målade botten för en av våra Frame Collection-modeller. Och det bästa med det är: du får chansen att vinna denna unika möbel. Delta i vår utdelningsutmaning här.

Om du bara letar efter ett fantastiskt konstverk, kolla in Martin Brachérs webbplats. Du kan hitta originalmålningar såväl som tryck, som definitivt kommer att ge en touch av färg till ditt hem.

Unique clothes rack painted by Danish artist Martin Brachér

#MYRACKBUDDY
Vi skulle gärna se hur du utformar din RackBuddy! Visa oss via Instagram och tagga din bild med #myrackbuddy, eftersom vi alltid är glada över att bli inspirerade av våra kunder. Du har också chansen att vinna tillbaka pengarna från din RackBuddy, eftersom vi varje månad väljer en vinnare bland alla deltagare.