Hangin' With Anthon Louis

Hangin' with..... ANTHON LOUIS

Den största inspirationen för oss har alltid varit våra kunder. Vi tycker verkligen om att se hur du använder dina RackBuddies. En bra dialog mellan oss och dig är ett kärnvärde i vår verksamhet.

En sak som verkligen har varit intressant för oss är att se och lära känna alla slags människor som använder våra produkter hemma. Vi har kunder från alla åldersgrupper och yrken som alla har olika historier att berätta. Alla använder sina RackBuddies på olika sätt.

Vi bestämde oss därför för att introducera några av våra kunders berättelser för dig och skapa en serie kortfilmer som ger dig en inblick i olika intressanta personligheter som använder våra produkter i deras dagliga liv.

Så låt oss presentera ANTHON LOUIS.

Anthon Louis x RackBuddy

Anthon är en dansk entreprenör och välkänd i Köpenhamns nattlivsverksamhet, eftersom han är en av ägarna till den exklusiva nattklubben ARCH - en av de främsta klubbarna i Köpenhamn. Innan han startade denna satsning har han varit involverad i flera andra nattlivsprojekt i och runt den danska huvudstaden.

Vidare har Anton alltid haft en stor passion för kläder och startade nyligen sitt eget T-shirt-märke BARE EN T-SHIRT där han skapade svarta och vita T-shirts med perfekt passform.

Vi började vår dag med honom i hans hem i det hippa Nørrebro-området där han bor tillsammans med sin fru.

RackBuddy john shelves in dark pine - living room interior

Vardagsrum - RackBuddy John

Väggarna och golven i lägenheten i en gammal Köpenhamnsbyggnad hålls i vitt, vilket ger den en ljus, klassisk skandinavisk atmosfär. I sitt vardagsrum valde Anton möbler i neutrala nyanser som grå och svart, men sätter färgglada kontraster med två stora fotografier på väggen.

Våra John-hyllor i mörkt tallträ matchar hans möbler perfekt och är en utmärkt plats för Antons vinylsamling. Böcker och dekoobjekt ger matsalen en personlig touch.

Living-room decoration - shelves in an industrial design from RackBuddy

 

Sovrum - RackBuddy DIY-garderobslösning

Den skräddarsydda garderoben RackBuddy står i centrum i sovrummet. Klädställningen har gott om utrymme för att passa alla Antons tröjor och t-shirts, och hyllor för mindre klädesplagg och skor.

DIY wardrobe solution from RackBuddy
clothes rack system made from iron water pipes

 

Kolla in videon ovan och lära känna Anton lite bättre…

#MYRACKBUDDY
Vi skulle gärna se hur du utformar din RackBuddy! Visa oss via Instagram och tagga din bild med #myrackbuddy, eftersom vi alltid är glada över att bli inspirerade av våra kunder. Du har också chansen att vinna tillbaka pengarna från din RackBuddy, eftersom vi varje månad väljer en vinnare bland alla deltagare.