Donda

Anpassad barinredning för restaurang Donda i Christianshavn

Om restaurangen

Restaurangen Donda i Christianshavn i Köpenhamn förvandlas från ett kafé på eftermiddagen, som serverar lunch med en latinamerikansk twist, till en latinamerikansk fiskbar som serverar färsk fisk, skaldjur och grönsaker på kvällstid. Det gör också bra drycker och cocktails på kvällstid.

Rätterna är delbara, vilket ger dig möjlighet att njuta av och uppleva menyn, vilket är också varför interiören behöver uttrycka värme och en avslappnad atmosfär.

Om lösningen

Vi gjorde en skräddarsydd lösning för Dondas bar, som kombinerade våra svarta vattenrör med varm belysning och latinamerikanska detaljer. Rören ger en skandinavisk och industriell touch till interiören, vilket ökar besökarnas unika upplevelse. Rören och färgschemat ger baren en modern känsla, samtidigt som den även ger ett nostalsiskt uttryck. Stilen är välkomnande, och du känner dig som hemma när du besöker Dondas.

Baren skapar en fin kontrast till resten av restaurangens interiör och det varmare färgschemat komplimerar det ljusa glaset. RackBuddys lösningar passar perfekt till Dondas stil. Vi hoppas att du gillar resultatet lika mycket som vi!

 

Behöver du hjälp eller inspiration till ditt eget projekt?

RackBuddy är redo för ditt nästa projekt. Vi har mycket erfarenhet av många olika B2B-lösningar, till exempel restauranger, frisörer, butiker, kaféer, arenor, barer och mycket mer. Vi tittar alltid på kundens stil och identitet och anpassar lösningarna utifrån det. Behöver du vår hjälp för ditt projekt?
Kontakta oss på info@rackbuddy.se och vi kan hjälpa dig med din skräddarsydda lösning.