HANGIN' WITH BUTTS & BUTTONS

Vår hangin’ with serie ger oss en inblick på några av våra kunders liv och hur använder våra modeller beroende på deras olika personligheter. Den här gången besökte vi Torben Sørensen. En lokal klädtryckare och butiksägare av Butts and Buttons.

En dag med Butts and Buttons bjöd på solsken, ett glas vin och en titt på Torben Sørensens unika butik mitt på huvudgatan i Esbjerg.

 

Torben är beviset på att inte alla klädbutiker måste använda samma koncept. Tanken var att skapa en plats där människor kan stanna en stund och ta ett glas vin och bläddra igenom de många exklusiva plaggen på racken. Kläderna du hittar här är inte något du hittar i alla andra modebutiker, detsamma gäller interiör och dekoration.

Hans passion för kvalitetsartiklar återspeglas i kläderna han säljer och inredningen och designen i hans butik. Han handplockar specialbitar från Italien och arbetar bara tillsammans med familjeägda återförsäljare och ser till att kvaliteten och passionen för produkterna är i linje med hans egna.

En skräddarsydd lösning.

Huvudmålet var att skapa en lösning för Torben som passade hans stil och samtidigt visade kläderna på bästa möjliga sätt. Vi bestämde oss för en anpassad walk-in-lösning med plats för allt från skjortor och jackor till skor och hattar. Genom att kombinera väggmonterade ställningar och hyllor kunde vi skapa en flexibel lösning med tillräckligt med utrymme. En elegant design med en industriell twist som passar de råa tegelväggarna i hans butik. En design som är byggd för att hålla och passar butikskonceptet perfekt.

Vi hänger kontinuerligt med intressanta personligheter som alla har en historia att berätta. Varje person har varit i kontakt mer RackBuddy och har lagt till sin egen personliga touch. Se mer av vår hangin’ with serie här.