The Silo - Exklusivt privat hem

Exklusiva lägenheter i Köpenhamns Nordhavn-kvarter

På senare tid byggs fler och mer exklusiva lägenheter i Köpenhamns moderna Nordhavn-kvarter. Ett exempel är en gammal Silo-byggnad som helt redesignades till moderna, industriella designlägenheter. Detta är ett extremt spännande projekt och vi kunde få lite inblick bakom kulisserna.

I en av de underbara nya lägenheterna med 8 meter höga tak fick några av våra modeller flytta in. Vi har skapat skräddarsydda klädställningar och hyllor av svarta rör för tre walk-in closets. Eftersom de inte är dolda bakom dörrarna och direkt intill sovrummen behövde vi hitta en snygg lösning som hjälper till att hålla allt i ordning.

Eftersom det måste finnas plats för kläder såväl som stolar och väskor, har vi skapat klädhängare och hyllor till de små rummen. Hyllorna är gjorda i svart MDF vilket ger dem ett elegant utseende. För att få ut det mesta av garderoben och spara plats på golvet är allt monterat på väggen.

walk-in closet in design apartment - RackBuddy

clothes rails for walk-in closet by RackBuddy

walk-in-closet in The Silo - exclusive interior design - Nordhavn

Walk-in in exclusive, modern apartment in Nordhavn - Rackbuddy wardrobe-solution

Industriell design i hela lägenheten

Våra produkters material och utseende går hand i hand med lägenhetens råa, industriella stil. Bredvid walk-in-lösningarna för de tre sovrummen har vi också levererat en Bonnie utan krok som passar perfekt i lägenhetens exklusiva interiör och andra material som används.

Concrete wall and industrial interior in exclusive apartment in Copenhagen

The Silo - RackBuddy Bonnie clothes rack in an exclusive Copenhagen apartment

RackBuddy Bonnie clothes rack The Silo in Nordhavn