Nynnes Dagbog

Skräddarsy ditt sovrum med en walk-in garderob

Den danska influensaren och bloggaren, Nynne, från Nynnes dagbog  renoverade nyligen sin lägenhet i Köpenhamn. I samarbete med Nynne hjälpte vi henne att skräddarsy sin egen personliga garderob.

Nynne ville ha ett personligt och elegant sovrum med plats för en säng samt en garderob. Samtidigt ville hon ha så mycket golvyta som möjligt och att det skulle vara enkelt att välja kläder. Med andra ord, en stor garderob från IKEA var en absolut no-go!

Det var mycket viktigt för Nynne att utforma en garderob som passade för långa klänningar samt jackor, kjolar, skor och accessoarer. Den skräddarsydda klädkammaren är från vår nya walk-in-kollektion och består av hyllor för skor som kan justeras i höjd och klädstänger i olika höjder så att det även enkelt går att hänga längre rockar och klänningar. Dessutom har Nynne valt att ha en bred hylla högst upp i garderoben för att få så mycket utrymme som möjligt. RackBuddy walk-in-kollektionen är gjord av vattenrör och trä.

Med den här lösningen har Nynnes sovrum verkligen blivit mycket elegant och personligt och har byggts exakt som Nynne vill ha den.

Se själv nedan och hur fantastiskt Nynnes klädkammare blev.

Vill du också få en cool och personlig klädkammare, tveka inte att skriva till oss - info@rackbuddy.com

Följ Nynnes dagbog och kolla hennes många intressanta inlägg om hennes nyrenoverade lägenhet.

Customized walk-in garderobe - Nynnes dagbog

Walk-in garderobe - Nynnes dagbog & Rackbuddy
Walk-in garderobe - Shelves. Nynnes dagbog & Rackbuddy

Walk-in garderobe - shelves and waterpipes. Nynne & Rackbuddy