Frankie's Pizza

RackBuddy projekt - Frankie's Pizza

Vi gör oss redo för Black Friday genom att fira  Pink Friday idag!

Vi besökte Frankie's Pizza i Frederiksberg och gjorde en lösning som kombinerar Frankies rosa universum med vår industriella design. Vi är glada att visa dig resultatet!

 

OM LÖSNINGEN

Frankie's Pizza är Madklubbens pizzapusher. De har spenderat lång tid på att hitta receptet på den perfekta skorpan, hitta rätt ingredienser och det bästa konceptet. Konceptet består av ett skrikande rosa universum och RackBuddy har gjort en del av interiören för restaurangen på Frederiksberg med lösningar i industriell design och ljusa trähyllor som passar resten av restaurangens interiör, främst bestående av av rosa och mysig belysning.

Oavsett tillfälle syftar Frankies Pizza till att ge besökarna en trevlig upplevelse i restaurangen. Det spelar ingen roll om du besöker restaurangen på en vardag eller för utgång på en kväll.
Precis som smakerna, skorpan och stilen som är perfekt skpade, är det ett krav att restaurangens uttryck och interiör också ger en komplett upplevelse med råa, funky och färgstarka detaljer. Därför tycker vi att våra lösningar passar perfekt med Frankies koncept.

Vi valde att basera lösningen på vår senaste kollektion, The Walk-In, med trähyllor i ljus furu som kontrast till de mörka ställen. Hyllorna ger lösningen med många förvaringsmöjligheter. Här valdes det att visa upp några av de varor som kan köpa i restaurangen.

Vi älskar resultatet själva och tycker att RackBuddy är en perfekt matchning för Frankies Pizza.

Inspirerad av restaurangens interiör?

RackBuddy // The Walk-In collection 2 rader 

RackBuddy // John trähylla

Behöver du hjälp med att hitta rätt lösning för ditt hem? Tveka inte att kontakta oss på info@rackbuddy.se