Hangin' With Høeg+Møller

Hangin' With Høeg+Møller

Vår största inspiration är våra kunder och partners. Ofta upptäcker vi nya, kreativa sätt att använda våra klädhängare. Varje person adderar en ny personlighet till våra modeller.

Vi har kunder från alla åldersgrupper och yrken som alla har olika historier att berätta. Vi bestämde oss därför för att introducera några av våra kunders berättelser för dig och skapa en serie kortfilmer som ger dig en inblick i olika personligheter som använder våra produkter i deras dagliga liv.

Så låt oss presentera Høeg+Møller

Malene & Camilla from Høeg+Møller

En av våra partners genom åren har varit den danska visuella byrån Høeg + Møller. Tillsammans med Camilla och Malene har vi organiserat fotograferingar av våra produkter och vi har alltid uppskattat deras känsla för design och styling. De har båda ett gott öga för detaljer och är alltid uppdaterade om interiörtrender.

Har du sett bilderna på vår Original Collection, som togs i lägenheten ovanför vårt kontor i Frederiksberg?

 

RackBuddy Wild Bill Elliot, RackBuddy Marlow & RackBuddy Bonnie

RackBuddy Wild Bill Elliot
RackBuddy Marlow
RackBuddy Bonnie

RackBuddy Bob Steele

RackBuddy Bob Steele

Men det här var inte den enda fotograferingen vi har organiserat tillsammans med Camilla och Malene. De har också stylat och tagit bilder av vår Nordic och Frame Collection.

RackBuddy Nordic Collection

RackBuddy Loke

Det Malene & Camilla gillar bäst med RackBuddy är att det finns en produkt för alla och alla användningar. Vidare kan den industriella designen utformas på så många olika sätt. Oavsett om ditt hem har ett klassiskt, skandinaviskt, industriellt eller minimalt utseende - kommer det finnas något hos RackBuddy som passar!

RackBuddy Mary - clothes rack with white iron frame and marble-look bottom RackBuddy Mary

Om du är intresserad av att se fler videor från vår #RackBuddyHanginWith-serie kan du hitta dem här.