Garderobslösningar för rumskompisar

Om du bor i ett kollektiv där flera personer ska samsas om utrymmet kan väloptimerade garderobssystem lösa era förvaringsbehov i varje rum.

Se hur några rumskompisar har valt designen på två olika skräddarsydda garderobslösningar så att de ska passa deras sovrum och förvaringsbehov. Förvaringslösningarna erbjuder gott om plats för att hänga upp kläder, antingen på galgar eller krokar, och många hyllor för skor, väskor eller andra saker.

Bli inspirerad av hur de har valt att inreda med deras skräddarsydda garderobslösningar efter deras olika behov. Den ena har valt att prioritera fler hyllor för skor och den andra har valt fler klädstänger för att hänga upp sina kläder.

Garderobeløsning i mørke vandrør og træhylder

Garderobe med hylder og hæng

Close-up af garderobesystem i mørke vandrør og med træhylder

Garderobesystem med hylder til sko

Garderobesystem med hæng og hylder i sorte vandrør og træ

På båda garderobslösningarna har man valt att sätta en extra hylla ovanför hela ställningen för ytterligare optimera platsen för ännu mer förvaringsmöjligheter. Garderoberna är konstruerade av svarta vattenrör av järn och trähyllorna är av mörk furu. Valen av material beror inte enbart på designen men också på grund av deras höga slitstyrka och hållbarhet.

Här under kan du se det andra garderobssystemet som är något smalare, har mer plats för att hänga upp kläder på och något färre hyllplan. 

Garderobeløsning i sorte vandrør og træhylder

Garderobe med hæng og træhylder

Close-up af træhylde i garderobeløsningGarderobeløsning med hæng og hylder i sorte jernerør og træ

Garderobeløsning med tophylde og hæng

Gav detta dig inspiration till att hitta en modern och praktisk garderobslösning för ditt eller erat hem? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att skapa en lösning som passar dig och dina behov.