STOC Koncept Store in Kolding

STOC Concept Store i Kolding

I Kolding Shopping Centre, som också är regionens största köpcentrum, finns en nyligen öppnad herrklädesbutik som heter STOC. STOC är en ny konceptbutik som vi är stolta över att presentera. Faktum är att vi har levererat allt från designen/utseendet på butiken, all montering, hantverket, de små men viktiga detaljerna som dekorationer och inte minst belysningen. Med andra ord skapade vårt talangfulla team en mycket cool butik från början till slut.

Jeppe Støckler, ägaren till STOC och 4 andra herrklädesbutiker samt den onlinebutik, kontaktade oss och berättade om sina drömmar och ambitioner för det nya konceptet. Det var viktigt för honom att butiken var helt annorlunda än de nuvarande, den måste tas till nästa nivå. Han hade många olika tankar och idéer samt åsikter om sin nya konceptbutik STOC. En man som vet vad han vill och inte kommer att kompromissa med det näst bästa. Det var därför också ett spännande jobb att göra för honom.

Vi började med att göra en noggrann analys av hans nuvarande butik och av platsen själv i köpcentret – vad som fungerade och vad som inte gjorde det. Den gamla butiken hade många produkter från golv till tak. Den nya skulle också ha det, men med ett mer modernt tillvägagångssätt. Vi arbetade därför för att få alla element i utrymmet att fungera tillsammans. Det vill säga, valet av väggfärg, belysningen i taket, golvytan, butiksinredningen och inte minst skyltfönstret. Skyltfönstret är viktigt när du designar butiker och särskilt i ett centrum där det handlar om att differentiera sig och skapa synlighet med de kvadratmetrar du har tillgängliga. Vi har arbetat nära tillsammans och har haft dialog med både honom och våra leverantörer dagligen – för att uppnå den optimala lösningen.

Med den nya butiken bör kunderna omedelbart få en bättre uppfattning om hela butikens varumärke och bild. De nya butiksinredningarna hjälper till att sätta varorna i fokus och skapar en större önskan att köpa, eftersom kunden vill identifiera sig med konceptet och butikens visuella uttryck. Vi har hittat coola industriella lampor, stora upplysta bokstäver, gamla val- och filmboxar från södra Europa och vi har skapat skräddarsydda butiksinredningar. Med andra ord har vi skapat ett unikt universum – i nära dialog med den unge herr Støckler – vars drömmar och förväntningar var höga för det nya butikskonceptet, STOC. Men med goda skäl, eftersom han har lyckats, med sina nuvarande butiker, skapa en bra och solid verksamhet med många lojala kunder som får enastående kundservice från hans utmärkta personal i butikerna.

Funderar du på en omgestaltning eller ska du öppna en butik, restaurang, café eller showroom? Eller funderar du på att göra om ditt eget hem? Kontakta oss och få besök av vår talangfulla inredningsdesigner och få en icke-bindande offert.

STOC Concept Store in Kolding