Café Gæst Frederiksberg

RackBuddy utvecklar ett nytt cafékoncept

Under de senaste månaderna har vi renoverat och inrett för vår granne, Café Gæst, på Frederiksberg Allé i Köpenhamn. Förutom att renovera hela kaféet har vi också utvecklat ett nytt koncept; ”Ät här, ta möblerna hem”.

 

När du går in på Café Gæst är det första som fångar din blick är kaféets stora glasvägg, som har en rå och industriell design. Dessa nyckelord är genomgående för hela det intima kaféet där atmosfären är i fokus. Interiören är varm och med en mörkare känsla med det råa KABE-väggar, industriella RackBuddy-ställ och de stora Bali-kopparlamporna. Kort sagt är det fokus på naturliga material som trä och metall.

På kaféet har vi utformat olika miljöer i kaféets två rum för att visa hur du kan förändra atmosfären med interiören. Generellt har vi fokuserat på att skapa en varm och mysig atmosfär, där du omedelbart känner dig hemma. Vi siktade på att skapa en rik caféupplevelse, där även de minsta detaljerna i texturer, kvalitet och material är i fokus.

 

“Ät här, ta möblerna hem”

Förutom att skapa en intim kaféupplevelse var målet att inspirera kunderna med inredningen så att de tar en bit av kaféet hemma. I kaféet är det möjligt att köpa alla möbler och interiörer som säljs via vår RackBuddy Store.

Vi designade konceptet för caféet baserat på Café Gæsts universum, vilket återspeglar gästfrihet och värme. Resultatet är en unik upplevelse med många atmosfäriska detaljer, anpassade lösningar och högkvalitativa material. Kaféet speglar en varm och inbjudande atmosfär med små interiöröverraskningar som ger en känsla av gästfrihet utöver det vanliga.

 

Gillar du vår stil? Vi håller alltid på med nya inredningsdesignprojekt som vi skräddarsyr efter våra kunders behov. Kontakta oss på info@rackbuddy.se eller se fler av våra inredningsprojekt här.

Café Gæst Frederiksberg - wooden shelf in an industrial design

Café gæst Frederiksberg bar

wooden shelf in an industrial design - RackBuddy

Café Gæst Frederiksberg - interior by RackBuddy

copper lamps from Bali - buy them at RackBuddy

Café Gæst friday bar

lamps in an industrial design

industrial design lightbulbs and rails

industrial design lightbulbs and lamp rails for ceiling attachment

RackBuddy clothes rack and upcycled wood partition