STANNA HEMMA I SOMMAR?

Eftersom de flesta av oss stannar hemma i sommar kan vi bara önska fantastiskt väder och omfamna det faktum att vi nu har möjlighet att göra några kreativa och välbehövliga projekt i huset.

Du kan måla köket, ordna om möblerna i ditt vardagsrum eller varför inte göra om din garderob?

Just nu är det rätt tid att omorganisera din garderob och städa upp. Med RackBuddy kan du lägga till en känsla av öppenhet i ditt hem med en touch av skandinavisk design. En riktig blickfångare i varje hem!

EN ORGANISERAD GARDEROB

Garderoben är en av de förvaringslösningar vi använder mest i våra hem, men de blir ofta rörigaoch vi saknar översikten över vad vi faktiskt har hängande i vår garderob. Ett organiserat utrymme kommer att spara tid på lång sikt. Med några enkla organisationsidéer kan du få kontroll över din garderob en gång för alla.

1. Skaffa en öppen garderobslösning

En öppen garderob tar upp mindre golvyta och ger mer visuellt utrymme, vilket gör att rummet upplevs som större. Det blir också lättare att hantera dina kläder och du får en bättre överblick över vad du har. Dag för dag blir du påmind om de kläder du äger och du kommer att hindra dig från att "överhandla". Med en öppen lösning kan du också utforma dina tillhörigheter och ge liv till ditt rum. Oavsett vilken väg du går kommer den att vara unikt. Gjord precis för dig.


-Innan du hänger uppp alla dina kläder borde du sortera ut de kläder du inte använder längre ("om du inte har använt plagget på ett år är det ett tecken att återvinna plagget till någon annan som har mer användning för det). På så sätt bidrar du också till hållbarhet.


-Sortera dina stilar i färggrupper eller från ljust till mörkt.

- Lämna tillräckligt med utrymme mellan plaggen.

-Vik exakt! Vik skjortor och tröjor lika stora så gott det går. 

Open wardrobe solution by RackBuddy with hanging clothes and shelves. All sorted in groups of colours.

2. Installera hyllsystem

Det finns många fördelar med att använda hyllsystem för att organisera din garderob. Hyllor är väldigt platseffektiva och passar perfekt för att visa upp din samling väskor, skor, byxor, hattar eller andra tillbehör.

Shelves in dark pine being hold by a cloths rack made of black water pipes. Some simple and clean accessories and clothes are stored on it.

3. Använd kvalitetshängare

Dina kläder förtjänar hållbara och robusta hängare för att ge dem stöd och bibehålla deras livslängd. Som en positiv bieffekt behöver du inte ta itu med kläder som trillar av galgen längre. De galgar du väljer blir också en del av presentationen av din garderob. Du kan välja färgfinish för dina galgar för att matcha färgerna i ditt hem eller samordna färgerna med din garderob. Se dem här!

Hanging cloths from a wall mounted rack out of water pipes in black. A shelf on top in dark pine.

4. Lägg till färgglada förvaringar

Genom att lägga till färgglada korgar i din garderob får du en funktionell och modern förvaringslösning med en färgstark twist. Korgarna är idealiska för förvaring av strumpor och underkläder samt tillbehör och gör det enkelt att se innehållet och hitta exakt vad du letar efter. En bra användning för ditt utrymme. Korgarnas färger blir en visuell höjdpunkt i kombination med klädställningarna av vattenrör i minimalistiskt utseende. Ta med sommaren in i ditt rum med dessa färgglada hopfällbara lådor!

Kolla in alla våra kollektioner här. För frågor eller önskemål för anpassning kan du alltid kontakta oss via info@rackbuddy.se.