Hur du spenderar din tid hemma

Hur du spenderar din tid hemma

Med rekommendationerna från de danska myndigheterna och regeringen (och myndigheter i många länder) angående den nuvarande situationen med Covid-19, vill många nu spendera mer tid hemma och har färre sociala möten än normalt.

Många ska arbeta hemifrån eller stanna i karantän, och vi vill ge en liten hjälp i form av en guide med tips och tricks för hur våra kompisar kan använda sin tid hemma de närmaste veckorna. Vi har lagt till dina tips från våra berättelser på Instagram, så det här är verkligen en guide från er alla.

1. Organisering av garderoben
Vi är experter när det gäller garderobslösningar - Men vi tycker också att en städning i garderoben är lite svår att hitta tid till att göra. Men med mer tid hemma är det nu en bra tid att komma igång.
I tider med ökat fokus på hållbarhet är det också viktigt att titta på vilka plagg du faktiskt bär och vilka föremål som kan användaa av en ny ägare.
Det finns många plattformar för att sälja dina begagnade föremål, så hitta din favorit och lägg ut dina tidigare skatter till salu.

Du kanske till och med ser att din nuvarande garderobslösning eller ditt system behöver uppgraderas för att passa dina nya behov.

2. Börja se en ny TV-serie
Det finns så många streamingtjänster tillgängliga, fyllda med de senaste TV-programmen.
Med rekommendationer och begränsningar för att stanna hemma har du nu en bra ursäkt för att komma igång med ditt nästa favorit-tv-program. Det finns något för alla, oavsett var du tycker om. Bland några av dina favoriter och de bäst rankade på IMDB är:
Game of Thrones, Mad Men, Peaky Blinders, Westworld, The Crown, Mind Hunter, Suits, Band of Brothers, Breaking Bad, True Detective, Friends & Seinfeld.

3. Kom igång med vårstädningen
Vi vet, det här är något du hellre skulle skjuta upp tills du verkligen måste. Men med den extra tiden är det något som är trevligt att få gjort, särskilt för er som använder ert hem som kontor de närmaste veckorna.
När du gör detta följer du också en av många rekommendationer från hälsovårdsmyndigheterna, eftersom de rekommenderar att du är medveten om städningen - både hemma och på kontoret.

4. Testa ett nytt recept
Något som är sällsynt att få tid med under en hektisk vecka är att prova nya recept. Både när det gäller bakning och matlagning, då det ofta kräver mer förberedelser. Men nu är det en perfekt tid att komma igång med receptet du alltid har velat testa och att skämma bort ditt hushåll med något lite ovanligt.

5. Lyssna på en podcast eller läs en bok
Är du inte helt hooked på podcasts ännu? Nu är det annars dags att komma igång! Det finns så många möjligheter för dig att hitta en favorit, och det finns många plattformar att lyssna på och många olika ämnen att välja mellan. Det finns de inom politik, sport, mode, brottslighet och design. Ett bra alternativ kan också vara en e-bok, där du kan komma igång med en av de böcker, som har rankats högt på din lista. Dessa dagar också kan vara bra för att damma av din favoritbok i din bokhylla eller en av de många snygga soffbordsböckerna som du normalt bara använder för dekoration.

6. Försök att träna hemma
Med många stängda gym handlar det om att bli kreativ för att hålla sig aktiv. Ett sätt att göra det kan vara med en av de många onlinekurser som erbjuds just nu, antingen Pilates, Yoga eller ett vanligt program, med verktyg du kan hitta hemma. Då finns det inte många ursäkter för att inte hålla din kropp i rörelse under dessa dagar.

7. Stöd dina lokala favoriter
Det råder ingen tvekan om att dessa veckor är tuffa för många företag, som kämpar. Ge dem en hjälpande hand och hjälp dem att hålla sig öppna efter denna kris. Med begränsningar för att inte samlas i större grupper rekommenderas take-away eller att handla online. Visa dina lokala favoriter lite extra kärlek dessa dagar.

8. Gör en att göra-lista
Ännu en mycket praktisk men bra sak att få gjort. Under dessa dagar är det lättare än någonsin att få saker gjorda och att stryka en hel del saker på din att göra-lista, är tillfredsställande. Speciellt med de sakerna som du har velat få gjort länge.

9. Se en bra film
Liksom med TV-program är streamingtjänster fyllda med många filmer, från nya utgåvor till klassiker. Har du en lista på din favorit streamingtjänst eller kanske en bucketlista, nu är det dags att gå igenom listan.
Vi har samlat några filmer som du har rekommenderat och som IMDB har rankats bland de 250 bästa filmerna:
Pulp Fiction, The Godfather, Forrest Gump, Whiplash, Joker, Taxi Driver, Green Book, Catch Me If You Can, Million Dollar Baby & Captain Fantastic.

10. Ta hand om varandra - och stanna hemma så mycket som möjligt
Viktigast av allt - stanna hemma så mycket du kan och spendera din tid med dina nära och kära från ditt hushåll. Ta hand om varandra.

Hur RackBuddy anpassar sig till den nuvarande situationen när det gäller Covid-19

Från och med torsdagen den 12 mars beslutade RackBuddy att tillfälligt stänga sina två fysiska butiker till fredagen den 27 mars efter rekommendationer från de danska myndigheterna och regeringen att eliminera risken för kontamination av Covid-19.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan medföra, men vi lägger våra kunders och anställdas hälsa framför allt annat. Vi hoppas på din förståelse och vår kundtjänst kommer att vara tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor eller frågor du har på:


Info@rackbuddy.se

Vår onlinebutik är öppen som vanligt och påverkas inte av situationen. Leveranstiden förväntas inte påverkas. Personalen som kan arbeta hemifrån arbetar hemifrån. Vår lagerpersonal arbetar i förskjutna tidsluckor för att eliminera risken för kontaminering, och all personal med minsta tecken på att vara sjuk skickas hem. Vi vidtar alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa säkerheten för vår personal och kunder just nu.


Vi kommer att hålla dig uppdaterad med ytterligare information om situationen förändras, eftersom vi följer de danska myndigheterna och regeringens rekommendationer.