Hangin with Anuthida Ploypetch

En resa till Berlin

Berlin är mer än bara vackra attraktioner, kultur och spännande världshistorier. Berlin är en plats där du kan uttrycka vem du är och vara vem du vill vara - åtminstone om du frågar den kreativa och inspirerande tyska influensen Anuthida Ploypetch.

2015 slutade Anuthida på andra plats i det tyska modell-TV-showen "Tysklands nästa toppmodell" av Heidi Klum, sedan dess har hon skapat en unik karaktär på sociala medier, där hon hjälper till att inspirera tusentals följare med sitt kreativa innehåll. Fotografering, små detaljer, livsstil och allt som rör sig i vardagen - är några av de saker som Anuthida tycker är intressanta.

Vi jagar alltid efter vår identitet - Få möjlighet att omfamna dig själv och gör ditt hem unikt. Din garderob speglar din visualitetsstil och din identitet.

I samarbete med Anuthida har det varit möjligt att skapa en lämplig lösning där originalitet och balans utgör basen för ny inspiration och hemkänsla.

Anuthida Wardrobe solution

Huvudmålet var att skapa en lösning för Anuthida, så garderoben skulle uttrycka hennes personliga stil och själ. Projektet handlade om att skapa en plats där det var möjligt att njuta av de små detaljerna hemma.

Anuthida wardrobe solution

Skräddarsydd lösning

RackBuddy var i Berlin för att göra en make-over av Anuthidas garderob. Anuthida bor i en 3-rumslägenhet i Berlin - det var vårt jobb att omvandla ett av rummen till en walk-in closet. Nyckelorden för  lösningen var, okomplicerad och  flexibel. En skräddarsydd garderobslösning där våra olika produkter möts för att göra den bästa unika lösningen för Anuthida. De valda produkterna kommer från vår Original Collection.

Klädställningarna får mer utrymme och organiserar rummet. Dessutom har Anuthida valt en klädsällning med svartbearbetade hyllor i tall för att göra så många potentiella applikationer som möjligt. Anuthida valde att använda hyllorna till sina skor. Låt RackBuddy vara en del av vem du vill vara.

RackBuddy // RackBuddy Billy – Klädställning med hylla och krok

RackBuddy // RackBuddy Capone – Fristående klädställning med två nivåer

RackBuddy // RackBuddy Ringo – Klädställning med hjul

 

Vi fortsätter att möta intressanta personligheter, som vi vill presentera för dig i vår RackBuddy Hangin 'With-serie.