Hoopz.dk - Basketball & NBA Shop

På H.C Øresteds Vej i Frederiksberg öppnade Skandinaviens största online basket- och NBA-shop - Hoopz.dk sin första fysiska butik. Här hittar du allt ditt hjärta kan önska om du är galen i basket.

Hoopz indretning

 

Vi är glada och stolta över att ha kunnat hjälpa teamet bakom Hoopz att skapa interiören för deras första fysiska butik. Butiksinredningen skräddarsyddes ned till minsta detalj enligt deras önskemål och behov, så utrymmet i butiken används för att visa deras många produkter på bästa möjliga sätt. Vi tillhandahöll allt från bord, bänkar, pallar, golv, väggställ samt allmänna klädställ. Speciellt är vi absolut begeistrade över skoväggen, som verkligen gör något unikt för utrymmet. De många coola basketskorna presenteras optimalt - råa och enkla - med fokus på skorna.

Mannen bakom Hoopz.dk - Michael Kokholm är själv en aktiv basketspelare och vet därför vad han pratar om. När du kommer in i butiken kan du genast känna den stora passionen för sporten. Hoopz är inte bara en butik med coola sneakers och annan snygg basketutrustning, det är också en plats där du kan titta in och uppdateras om de senaste nyheterna om övergångar och få de senaste trenderna inom skor, sneakers och allmän utrustning.

Stanna till i butiken och uppgradera dig själv - det är värt upplevelsen.

Hälsa från oss.

Hoops interior by RackBuddy
Hoopz indrettet af Rackbuddy
Hoopz indretning
Hoopz indretningHoopz indretning
Hoopz basketball shoe wall