Hur du inreder ditt studierum på en budget!

Vart tog sommaren vägen? Dags att återgå till rutin, vardag och för att organisera hemmet med en (Rack) “Buddy” för livet. Vi har samlat några billiga alternativ till smarta förvaringslösningar där du får personlig prägel på ditt studentboende så det känns hemtrevligt.

Förhoppningsvis efter månaders sökande efter nytt boende är kampen äntligen över och ett nytt kapitel i ditt liv har precis börjat. Oavsett om du flyttar in på sovsal, i delad lägenhet eller ett tillfälligt rum, så finns det inte alltid plats för både säng, skrivbord, stol och garderob. Med utrymmets begränsning är det verkligen viktigt att välja smarta lösningar och funktionella möbler som ger utrymme istället för att ta plats och samtidigt får det bästa utav ditt utrymme.

Lägg till hyllor för extra förvaring

I ett mindre arbetsrum är det viktigt att välja möbler som inte är platskrävande. Hyllor är en bra lösning som möjliggör att du kan använda golvytan för andra ändamål. T.ex. dina skor, tvättpåse eller byrå under hyllorna. Se våra RackBuddy hyllor.

 

Optimera ditt studie boende med en takmonterad lösning

Det kan vara svårt att hålla ordning och reda när du är upptagen av studierna. "Stretch your space" och skapa en stilren look med ett av våra takmonterade klädställ. Vår RackBuddy Joey är perfekt för mindre studentboende eller alla rum där behovet är ledig golvyta. Takmontering kommer ge ditt hem en elegant och luftig look. Se alla våra takmonterade modeller och välj din favorit!

 

 

Tänk praktiskt men snyggt

Det råder ingen tvekan om utmaningen att återvända till skolan. Om du hyr ett rum eller lägenhet är det inte alltid möjligt att montera i vägg eller tak. Våra fristående ställ är därför praktiska eftersom de möjliggör placering precis där du vill. Det betyder i sin tur att du kan ta dem med dig när du skall vidare till nästa ställe! Kolla till exempel hur cool vår RackBuddy Little Jacksons.

 

 

Organisera ditt hem med roliga tillbehör

För att undvika kaos är det viktigt att använda korgar där tillbehör som böcker och annat kan förvaras. Med våra funktionella korgar i olika storlekar får du perfekt förvaringslösning för ditt studentboende. Lätta att placera på hyllor, skrivbordet eller i din garderob. Se alla våra olika korgar.

 

 

Lägg till RackBuddy krokar eller hängare till ditt ställ för att göra det ännu mer organiserat. Hitta favoritfärgen som matchar din stil och få personlighet till arbetsrummet.