Miss Corner - Boutique in Frederiksberg

 

RackBuddy x Miss Corner

Förra september lades en ny butik till Frederiksbergs långa lista över unika butiker - i nära anslutning till RackBuddy Showroom. De råa tegelväggarna och den höga takhöjden på Miss Corners plats passar perfekt med våra industriella klädställningar, krokar och hyllor.

I samarbete med Hanne, butikens ägare, har vi försökt att få det mesta ut av utrymmet: extra höga klädställningar med trähyllor anpassades för att passa perfekt in i varje rum. De höga klädställningarna gör det möjligt att hänga långa klänningar och rockar, medan hyllorna fungerar som en plats att förvara kläder eller dekoration.

 

Miss Corner Frederiksberg
Einrichtung von Miss Corner
Ladeneinrichtung
RackBuddy Jolene
Kleiderständer nach Maß & RackBuddy Jolene
Platz für Dekoration über der Kleiderstange
RackBuddy Holly Kleiderstange

Ladeneinrichtung in Frederiksberg


Förutom de skräddarsydda klädställningarna har vi också använt en RackBuddy Jolene för att visa byxor, samt en RackBuddy Holly, Bonnie och Ringo för att kunna ändra layouten av butiken då och då. John-hyllor skapar en plats för olika staplar av jeans och skjortor.

Kleiderständer mit Holzregal
RackBuddy Dalton
Spezial-angefertigter Kleiderständer mit Kiefernholz-Regal
RackBuddy Pin bei Miss Corner
RackBuddy John Regale

RackBuddy Dalton

Miss Corners kassadisk är ytterligare ett exempel på specialdesignad butiksinredning. Hanne själv har byggt upp en byrå, men saknade en matchande bordsskiva. Vi gjorde därför en bordsskiva i designen av One Funky Furniture i exakt de mått Hanne behövde och fäste den på lådorna. På framsidan och sidorna av kassadisken använde vi KABEcopenhagens färgade fyllmedel i Cold Steel för att skapa en betonglook.

Tischplatte aus recycletem Holz für Kassentisch
EInrichtung mit Kleiderständern in Frederiksberg
Einrichtung im Gammel KongevejAnprobekabine - Miss Corner Frederiksberg

Kombinationen av råa material, de ljusa rummen och de feminina detaljerna ger liv åt butiken och skapar en spännande atmosfär. Alla detaljer är rätt på Miss Corner - det är verkligen en butik värd att besöka. Du hittar den mitt i Frederiksberg, på Gammel Kongevej 82!